100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN NAVARA 2.4 4x4 124PK
Bouwjaar 06-1992 - 02-1997

ABS sensoren NISSAN NAVARA (D21) 2.4 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN NAVARA (D21) 2.4 4x4

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN NAVARA (D21). Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGKIABUICK. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.