WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN NAVARA 3.0 163PK
Bouwjaar 05-2000 - heden

ABS sensoren NISSAN NAVARA (D22_) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN NAVARA (D22_) 3.0

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN NAVARA (D22_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.