WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATHFINDER I 2.4 101PK
Bouwjaar 07-1986 - 08-1989

ABS sensoren NISSAN PATHFINDER I (WD21) 2.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN PATHFINDER I (WD21) 2.4

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN PATHFINDER I (WD21) komen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Je kunt bij ons betalen via iDeal en PayPal Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.