100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL GR IV 4.2 Efi 4WD 175PK
Bouwjaar 02-1988 - 12-1995

ABS sensoren NISSAN PATROL GR IV (Y60, GR) 4.2 Efi 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN PATROL GR IV (Y60, GR) 4.2 Efi 4WD

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN PATROL GR IV (Y60, GR) komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.