100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL GR V Wagon 2.7 TD 99PK
Bouwjaar 05-1998 - 06-2001

ABS sensoren NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 2.7 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

APK-afkeur van ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 2.7 TD past.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61)

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.