WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL GR V Wagon 3.2 D 95PK
Bouwjaar 05-1998 - 06-2001

ABS sensoren NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 3.2 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 3.2 D

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOLOTUSFIATLAND ROVER. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.