WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL GR V Wagon 4.5 197PK
Bouwjaar 12-1997 - 09-2001

ABS sensoren NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 4.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 4.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..