100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL III/2 Hardtop 3.0 135PK
Bouwjaar 03-1989 - 09-1993

ABS sensoren NISSAN PATROL III/2 Hardtop (K260) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN PATROL III/2 Hardtop (K260) 3.0

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN PATROL III/2 Hardtop (K260). Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Bendix, Bosch, Rofren, TRW, Lucas, ATE en Zimmermann De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.