100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMERA 2.0 4x4 150PK
Bouwjaar 03-1991 - 04-1993

ABS sensoren NISSAN PRIMERA (P10) 2.0 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de NISSAN PRIMERA (P10) 2.0 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN PRIMERA (P10) komen.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIARENAULTVAUXHALLHYUNDAI. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.