WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SILVIA 1.8 122PK
Bouwjaar 06-1984 - 12-1988

ABS sensoren NISSAN SILVIA (S12) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij controleren altijd bij de NISSAN SILVIA (S12) 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN SILVIA (S12)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELMAZDAPONTIACMASERATI. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.