WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SKYLINE Coupé 2.6 Twin Turbo 4x4 280PK
Bouwjaar 07-1994 - 09-1999

ABS sensoren NISSAN SKYLINE Coupé (R33) 2.6 Twin Turbo 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij controleren altijd bij de NISSAN SKYLINE Coupé (R33) 2.6 Twin Turbo 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN SKYLINE Coupé (R33)

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENFERRARITOYOTALEXUSLADA. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.