WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY 1.2 52PK
Bouwjaar 07-1973 - 02-1982

ABS sensoren NISSAN SUNNY (140Y, 150Y) 1.2

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN SUNNY (140Y, 150Y) 1.2

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN SUNNY (140Y, 150Y) past. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.