100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY II Hatchback 1.0 50PK
Bouwjaar 07-1986 - 09-1990

ABS sensoren NISSAN SUNNY II Hatchback (N13) 1.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay, PayPal en overboeking Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN SUNNY II Hatchback (N13) 1.0 komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN SUNNY II Hatchback (N13).

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.