WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY III 2.0 141PK
Bouwjaar 08-1990 - 12-1996

ABS sensoren NISSAN SUNNY III (N14) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN SUNNY III (N14) 2.0

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

APK-afkeur van ABS-sensor

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN SUNNY III (N14), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer.