WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY IV Sedan 1.6 102PK
Bouwjaar 04-2000 - 09-2003

ABS sensoren NISSAN SUNNY IV Sedan (N16) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOTOYOTAMGINFINITI. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN SUNNY IV Sedan (N16) 1.6.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN SUNNY IV Sedan (N16)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.