WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY IV Sedan 2.0 150PK
Bouwjaar 01-2000 - 05-2002

ABS sensoren NISSAN SUNNY IV Sedan (N16) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke NISSAN SUNNY IV Sedan (N16) 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN SUNNY IV Sedan (N16)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.