100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TERRANO I 2.4 101PK
Bouwjaar 07-1986 - 10-1995

ABS sensoren NISSAN TERRANO I (WD21) 2.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN TERRANO I (WD21) 2.4

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij controleren altijd bij de NISSAN TERRANO I (WD21) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe veren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.