100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TERRANO I 3.0 Vierwielaandrijving 129PK
Bouwjaar 07-1986 - 08-1989

ABS sensoren NISSAN TERRANO I (WD21) 3.0 Vierwielaandrijving

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN TERRANO I (WD21) 3.0 Vierwielaandrijving past. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN TERRANO I (WD21)

Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.