WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TRADE Bus 3.0 TDiC 106PK
Bouwjaar 06-1996 - 10-2001

ABS sensoren NISSAN TRADE Bus 3.0 TDiC

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN TRADE Bus 3.0 TDiC komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN TRADE Bus

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.