100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis 2.3 D 75PK
Bouwjaar 06-1996 - 10-2001

ABS sensoren NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis 2.3 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis 2.3 D

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.