WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN URVAN Bus 3.0 Di 105PK
Bouwjaar 10-2000 - 11-2010

ABS sensoren NISSAN URVAN Bus (E24) 3.0 Di

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN URVAN Bus (E24) 3.0 Di

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIMGTOYOTAPLYMOUTHMINI. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN URVAN Bus (E24). De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

APK-afkeur van ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.