WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN VANETTE Bestelwagen 1.5 67PK
Bouwjaar 07-1981 - 06-1987

ABS sensoren NISSAN VANETTE Bestelwagen (C120) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke NISSAN VANETTE Bestelwagen (C120) 1.5 heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN VANETTE Bestelwagen (C120)

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.