100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN VANETTE Bestelwagen 1.5 82PK
Bouwjaar 03-1983 - 11-1986

ABS sensoren NISSAN VANETTE Bestelwagen (C120) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de NISSAN VANETTE Bestelwagen (C120) 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN VANETTE Bestelwagen (C120), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAHYUNDAIBEDFORDSMARTLANCIA. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.