WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN VANETTE Bestelwagen 2.0 D 58PK
Bouwjaar 11-1982 - 06-1987

ABS sensoren NISSAN VANETTE Bestelwagen (C120) 2.0 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN VANETTE Bestelwagen (C120) 2.0 D

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCPEUGEOTKIANISSAN. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de NISSAN VANETTE Bestelwagen (C120) dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.