100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN VANETTE CARGO Bestelwagen 1.6 102PK
Bouwjaar 09-1994 - 05-2001

ABS sensoren NISSAN VANETTE CARGO Bestelwagen (HC 23) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN VANETTE CARGO Bestelwagen (HC 23) 1.6

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN VANETTE CARGO Bestelwagen (HC 23), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTLINCOLNPONTIACCADILLAC. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.