WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN VANETTE CARGO Bus 1.6 102PK
Bouwjaar 09-1994 - 05-2001

ABS sensoren NISSAN VANETTE CARGO Bus (HC 23) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN VANETTE CARGO Bus (HC 23) 1.6

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN VANETTE CARGO Bus (HC 23) past. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPPORSCHELEXUSVW VOLKSWAGEN. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.