100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN X-TRAIL 2.0 140PK
Bouwjaar 06-2008 - 11-2013

ABS sensoren NISSAN X-TRAIL (T31) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke NISSAN X-TRAIL (T31) 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN X-TRAIL (T31)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.