100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN X-TRAIL 2.0 FWD 140PK
Bouwjaar 06-2008 - 11-2013

ABS sensoren NISSAN X-TRAIL (T31) 2.0 FWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN X-TRAIL (T31) 2.0 FWD

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

APK-afkeur van ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Wij controleren altijd bij de NISSAN X-TRAIL (T31) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS en TRW