WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OLDSMOBILE
Gekozen auto:OLDSMOBILE DELTA 88 3.8 155PK
Bouwjaar 01-1986 - 12-1989

ABS sensoren OLDSMOBILE DELTA 88 3.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw OLDSMOBILE DELTA 88 3.8

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Elke OLDSMOBILE DELTA 88 heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OLDSMOBILE past.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.