ABS sensoren OPEL

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS-sensoren in het wiellager

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Bekijk ook alle opel abs sensoren op RemOnderdelen.nl