WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASTRA H Sedan 1.6 116PK
Bouwjaar 02-2007 - 05-2014

ABS sensoren OPEL ASTRA H Sedan (A04) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij controleren altijd bij de OPEL ASTRA H Sedan (A04) 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL ASTRA H Sedan (A04)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETGMCLADA. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.