100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CAMPO 2.2 D 4x4 61PK
Bouwjaar 09-1990 - 08-1992

ABS sensoren OPEL CAMPO (TF0, TF1) 2.2 D 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL CAMPO (TF0, TF1) 2.2 D 4x4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL CAMPO (TF0, TF1)

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.