100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMBO Tour 1.6 CNG 97PK
Bouwjaar 04-2005 - 01-2011

ABS sensoren OPEL COMBO Tour 1.6 CNG

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke OPEL COMBO Tour 1.6 CNG heeft een eigen VIN-nummer. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL COMBO Tour komen.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

APK-afkeur van ABS-sensor

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.