WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA C Bestelwagen 1.7 CDTi 101PK
Bouwjaar 08-2003 - 12-2012

ABS sensoren OPEL CORSA C Bestelwagen (X01) 1.7 CDTi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL CORSA C Bestelwagen (X01) 1.7 CDTi komen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL CORSA C Bestelwagen (X01). De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.