WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B Coupé 1.5 64PK
Bouwjaar 08-1971 - 07-1973

ABS sensoren OPEL KADETT B Coupé 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL KADETT B Coupé 1.5

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDADACIADAIHATSUSMARTSUZUKI. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL KADETT B Coupé. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.