100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Cabriolet 2.0 GSi 156PK
Bouwjaar 09-1990 - 05-1992

ABS sensoren OPEL KADETT E Cabriolet (T85) 2.0 GSi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSPEUGEOTVAUXHALL.

APK-afkeur van ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke OPEL KADETT E Cabriolet (T85) 2.0 GSi heeft een eigen VIN-nummer. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL KADETT E Cabriolet (T85)

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.