WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL OMEGA A Stationwagen 3.0 24V Omega 3000 204PK
Bouwjaar 09-1988 - 04-1994

ABS sensoren OPEL OMEGA A Stationwagen (V87) 3.0 24V Omega 3000

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZSKODALDVFORDVW VOLKSWAGEN. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL OMEGA A Stationwagen (V87) 3.0 24V Omega 3000.

APK-afkeur van ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL OMEGA A Stationwagen (V87), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.