100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD A 1.5 54PK
Bouwjaar 03-1963 - 08-1965

ABS sensoren OPEL REKORD A 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL REKORD A 1.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elke OPEL REKORD A heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.