WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD B 1.9 75PK
Bouwjaar 09-1965 - 08-1966

ABS sensoren OPEL REKORD B 1.9

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, Creditcard, PayPal en MisterCash De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL REKORD B 1.9

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL REKORD B, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTDAIHATSUPLYMOUTHDAEWOO. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!