WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A Hatchback 1.6 69PK
Bouwjaar 08-1992 - 07-1993

ABS sensoren OPEL VECTRA A Hatchback (J89) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL VECTRA A Hatchback (J89) 1.6

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL VECTRA A Hatchback (J89) past. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal en AfterPay Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKPORSCHEMGSUZUKILAND ROVER. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.