WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A 1.6 69PK
Bouwjaar 08-1992 - 07-1993

ABS sensoren OPEL VECTRA A (J89) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke OPEL VECTRA A (J89) 1.6 heeft een eigen VIN-nummer. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL VECTRA A (J89)

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Bendix Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.