100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA B Hatchback 2.5 196PK
Bouwjaar 10-1999 - 06-2000

ABS sensoren OPEL VECTRA B Hatchback (J96) 2.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL VECTRA B Hatchback (J96) 2.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSKODAFORDCHEVROLETPORSCHEOPEL. Wij controleren altijd bij de OPEL VECTRA B Hatchback (J96) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Vieze ABS-sensoren op uw OPEL

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.