ABS sensoren PEUGEOT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Bekijk ook alle peugeot abs sensoren op RemOnderdelen.nl