ABS sensoren PEUGEOT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.