100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 204 1.4 D 45PK
Bouwjaar 09-1973 - 12-1977

ABS sensoren PEUGEOT 204 1.4 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTMGCITROENSUBARU. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 204 1.4 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 204

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.