WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 205 Bestelwagen 1.1 54PK
Bouwjaar 08-1987 - 07-1990

ABS sensoren PEUGEOT 205 Bestelwagen 1.1

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 205 Bestelwagen 1.1 past. Elke PEUGEOT 205 Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.