WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 205 I Cabriolet 1.9 CTi 101PK
Bouwjaar 08-1987 - 07-1990

ABS sensoren PEUGEOT 205 I Cabriolet (741B, 20D) 1.9 CTi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOHYUNDAIDAEWOOIVECOSSANGYONGNISSAN.

APK-afkeur van ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke PEUGEOT 205 I Cabriolet (741B, 20D) 1.9 CTi heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 205 I Cabriolet (741B, 20D)

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.