WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 205 II 1.4 75PK
Bouwjaar 07-1988 - 09-1998

ABS sensoren PEUGEOT 205 II (20A/C) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 205 II (20A/C) 1.4 past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 205 II (20A/C) komen.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.