WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 205 II 1.6 90PK
Bouwjaar 08-1990 - 07-1992

ABS sensoren PEUGEOT 205 II (20A/C) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT 205 II (20A/C) 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 205 II (20A/C)

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past.