100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 205 II 1.8 XDT 79PK
Bouwjaar 08-1990 - 05-1997

ABS sensoren PEUGEOT 205 II (20A/C) 1.8 XDT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 205 II (20A/C) 1.8 XDT

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de PEUGEOT 205 II (20A/C) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer.