WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 305 II 1.8 D 60PK
Bouwjaar 11-1982 - 12-1988

ABS sensoren PEUGEOT 305 II (581M) 1.8 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 305 II (581M) 1.8 D

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

APK-afkeur van ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAVAUXHALLSAAB. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 305 II (581M).

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.